Cursuri

 • 1 Lecție

  Interviu Exclusiv – Andrei Radu – Sfaturi pentru a lansa și crește magazinul online în România pentru anul viitor.

  Descoperă în acest Q&A top sfaturi pentru a lansa și crește magazinul tău online. Andrei este, de 16 ani, CEO & Founder GPeC – cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din România și Europa de Est – și Co-Founder TRUSTED.ro – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, căruia i-a pus bazele alături de Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.   Din martie 2021, este realizatorul și prezentatorul emisiunii ePlan by ȘtirileProTV – prima emisiune de eCommerce din România realizată de Pro TV și GPeC.   Este specialist în User Experience și E-Commerce și oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa de Est și oportunitățile de afaceri existente pe aceste piețe.   De asemenea, Andrei este trainer în zona de Usability și Customer Experience, fiind invitat ca speaker la numeroase conferințe și workshop-uri de profil atât pe plan național, cât și internațional.
 • 1 Lecție

  Interviu Exclusiv: Cristian China Birta – Influencer Marketing

  O discuție intensă dar și plină de umor cu Cristian China Birta despre folosirea influencer marketing pentru IMM-uri.
 • 1 Lecție

  Interviu Exclusiv: Ionuț Țuța – Instagram Marketing în 2021

  Al doilea invitat din cadrul discuțiilor cu experți externi este Ionuț Țuța care a vorbit despre strategia de Instagram. Din acest video vei afla cum să crești o pagină, cum să creezi engagement, cum să crești audiența și care sunt cele mai în trend strategii de Instagram.
 • 1 Lecție

  Interviu exclusiv: Raluca Radu – Instagram Ads

  Descoperă în această înregistrare cum să faci reclame pe Instagram care să funcționeze. De la strategie și până la setarea campaniilor, Raluca Radu, trainer de marketing digitial, îți vorbește despre toți pașii pentru a avea reclame de succes!
 • 1 Lecție

  Time Management cu Ema Căpitănescu

  Ema Căpitănescu este antreprenor, trainer și speaker cu background din toate ariile și industriile. A lucrat în zona juridică și cea financiară și este și marketer. În acest video îți explicăm cu să îți împarți ziua astfel încât să reușești să îndeplinești toate task-urile, cum să te organizezi pentru a nu simți că ești copleșit de lucrurile pe care trebuie să le faci și cum inteligența ta emoțională te poate ajuta în organizarea unei vieți mai ordonate.