Cursuri

 • 20 Lecții

  Acceleratorul de eCommerce

  Începe să generezi vânzări într-un mod repetabil care nu lasă nimic în voia sorții, pentru a-ți putea crește afacerea într-un mod stabil și fără să investești mai mult timp în marketing.
 • 1 Lecție

  Cum creezi o strategie de marketing care rezistă întâlnirii cu realitatea

  Cum să creezi repede și ușor o strategie de marketing pe care chiar o vei pune în aplicare. Exerciții și feedback din partea noastră incluse
 • 5 Lecții

  Cum faci campanii de Black Friday, Reduceri, Anul Nou, Aniversări

  Urmează un eveniment important precum Black Friday, sărbătorile de iarnă ori aniversarea companiei și vrei să faci o campanie prin care să-ți vinzi produsele/serviciile, dar nu știi de unde să o apuci? <p>Indiferent de context, procesul de mai jos te va ghida pas cu pas pentru a obține maximum de rezultate din campaniile pentru diferite ocazii.</p> <p>Acest hackbook e mai mult decât un ghid de promovare pe Facebook sau Google.</p> <p>Cuprinde bune practici pentru toate canalele de promovare populare, împreună cu detalii cheie pentru pregătirea website-ului cu oferte.</p>
 • 1 Lecție

  Cum identifici profilele celor mai profitabili clienți

  Învață cum să-ți descoperi cei mai profitabili clienți pentru a ști cum să-i targetezi și ce mesaje să folosești în campaniile de marketing.
 • 1 Lecție

  Cum să obții claritate în marketing – Training

  În acest curs vorbim despre cum să obții mai multă claritate în marketing și ce poți face pentru a nu te mai simți copleșit de…
 • 11 Lecții

  Fundamentele Marketingului Online

  Invata cum sa folosesti online-ul pentru a-ti creste afacerea. Învață GRATUIT ce nu înveți nici la alte cursuri plătite. Avem pentru tine peste 6 ore de lecții care să te ajute să faci primii pași în promovarea online a afacerii tale.
 • 1 Lecție

  Interviu Exclusiv – Andrei Radu – Sfaturi pentru a lansa și crește magazinul online în România pentru anul viitor.

  Descoperă în acest Q&A top sfaturi pentru a lansa și crește magazinul tău online. Andrei este, de 16 ani, CEO & Founder <a href="https://www.gpec.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">GPeC</a> – cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din România și Europa de Est – și Co-Founder <a href="http://www.trusted.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">TRUSTED.ro</a> – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, căruia i-a pus bazele alături de <a href="http://www.legi-internet.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">Legi-Internet.ro</a> și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.   Din martie 2021, este realizatorul și prezentatorul emisiunii <a href="https://stirileprotv.ro/stiri/eplan/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">ePlan</a> by ȘtirileProTV – prima emisiune de eCommerce din România realizată de <a href="https://www.protv.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">Pro TV</a> și GPeC.   Este specialist în <strong>User Experience și E-Commerce</strong> și oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa de Est și oportunitățile de afaceri existente pe aceste piețe.   De asemenea, Andrei este trainer în zona de Usability și Customer Experience, fiind invitat ca speaker la numeroase conferințe și workshop-uri de profil atât pe plan național, cât și internațional.
 • 1 Lecție

  Organizează-ți eforturile de creștere cu OKRS

  Află ce sunt OKRS și cum să-ți organizezi eforturile de creștere cel mai eficient.
 • 2 Lecții

  Provocarea Ecommerce de Milioane

  Vino alături de noi „în culise” și află strategiile, metodele și canalele de promovare pe care le folosim pentru clienții noștri și care produc peste 100.000€ vânzări. În fiecare lună.
 • 1 Lecție

  Sistemul 3P pentru scalarea eficientă a unei afaceri

  Un sistem în 3 pași pe care poți să îi faci pentru a crește și mai rapid și mai sustenabil afacerea
 • 2 Lecții

  Stadiile de Conștientizare și Sofisticare ale Pieței și Audienței

  Află cum să atragi cei 97% dintre clienții care nu sunt încă pregătiți să cumpere și cum să te diferențiezi de competiție în secolul XXI.
 • 1 Lecție

  Strategia Loss Leader

  Cum să generezi rapid clienți noi care vor cumpăra din nou, și din nou și din nou. Metoda care îți pune clienții într-un cerc vicios, dar profitabil.
 • 1 Lecție

  Teoria Constrângerilor în Marketing

  Singurul lucru pe care ar trebui să se concentreze orice marketer sau antreprenor în 2021 pentru creșterea afacerii.
 • 1 Lecție

  Time Management cu Ema Căpitănescu

  Ema Căpitănescu este antreprenor, trainer și speaker cu background din toate ariile și industriile. A lucrat în zona juridică și cea financiară și este și marketer. În acest video îți explicăm cu să îți împarți ziua astfel încât să reușești să îndeplinești toate task-urile, cum să te organizezi pentru a nu simți că ești copleșit de lucrurile pe care trebuie să le faci și cum inteligența ta emoțională te poate ajuta în organizarea unei vieți mai ordonate.
 • 1 Lecție

  Webinar: Cei 5 pași pentru a ajunge la venituri de 3.000-5.000€/lună ca specialist marketing

  <p>Cei 4 pași pentru a transforma cunoștințele tale de Facebook Ads și Google Ads într-o afacere profitabilă, chiar dacă ai puțină experiență.</p>