Cursuri

 • 6 Lecții

  3 Growth Hackuri eCommerce

  3 growth hack-uri prin care să-ți crești vânzările magazinului online fără să investești mai mult timp sau mai mulți bani din propriul buzunar.
 • 20 Lecții

  Acceleratorul de eCommerce

  Începe să generezi vânzări într-un mod repetabil care nu lasă nimic în voia sorții, pentru a-ți putea crește afacerea într-un mod stabil și fără să investești mai mult timp în marketing.
 • 1 Lecție

  Cele 6 pârghii ale ofertelor puternice

  Învață despre cele 6 pârghii tale ofertelor puternice care te pot ajuta să generezi vânzări rapid, gândite în principal să te ajute să maximizezi valoarea fiecărui client pe termen lung. A folosi cele 6 pârghii strategic înseamnă să gândești pe termen lung.
 • 1 Lecție

  Cum creezi o strategie de marketing care rezistă întâlnirii cu realitatea

  Cum să creezi repede și ușor o strategie de marketing pe care chiar o vei pune în aplicare. Exerciții și feedback din partea noastră incluse
 • 5 Lecții

  Cum faci campanii de Black Friday, Reduceri, Anul Nou, Aniversări

  Urmează un eveniment important precum Black Friday, sărbătorile de iarnă ori aniversarea companiei și vrei să faci o campanie prin care să-ți vinzi produsele/serviciile, dar nu știi de unde să o apuci? <p>Indiferent de context, procesul de mai jos te va ghida pas cu pas pentru a obține maximum de rezultate din campaniile pentru diferite ocazii.</p> <p>Acest hackbook e mai mult decât un ghid de promovare pe Facebook sau Google.</p> <p>Cuprinde bune practici pentru toate canalele de promovare populare, împreună cu detalii cheie pentru pregătirea website-ului cu oferte.</p>
 • 1 Lecție

  Cum folosești UTM builder pentru a măsura mai bine datele din campaniile de Facebook Ads

  Cum folosești corect instrumentul de UTM Parameter Builder din Facebook Ads Cum analizezi datele în Google Analytics dacă ai folosit UTM Builder
 • 14 Lecții

  Cum să îți descoperi Propunerea de Valoare Unică

  Descoperă singurul material educațional de marketing care te învață cum să agăți clienți încă din primele 3 secunde.
 • 1 Lecție

  Cum să nu mai rămâi niciodată fără idei de marketing

  O strategie simplă care te va ajuta să generezi mai multe idei decât poți implementa 
 • 11 Lecții

  Curs E-mail Marketing University

  Află care sunt elementele esențiale ale unei strategii e-mail marketing ce generează vânzări și cum îți poți crește baza de date.
 • 9 Lecții

  Curs Google Ads Mastery

  <p>Un curs complet concentrat pe aspectele esențiale, care te ajută să înțelegi de ce campaniile de Google Ads nu ți-au adus rezultate până acum și te învață CE și CUM să folosești pentru a-ți crește vânzările.</p>
 • 1 Lecție

  Ecrane Esențiale din Google Analytics

  Cele mai importante ecrane din Google Analytics la care trebuie să fii atent pentru a măsura indicatorii de performanță care te interesează cel mai mult.
 • 11 Lecții

  Fundamentele Marketingului Online

  Invata cum sa folosesti online-ul pentru a-ti creste afacerea. Învață GRATUIT ce nu înveți nici la alte cursuri plătite. Avem pentru tine peste 6 ore de lecții care să te ajute să faci primii pași în promovarea online a afacerii tale.
 • 1 Lecție

  Interviu Exclusiv – Andrei Radu – Sfaturi pentru a lansa și crește magazinul online în România pentru anul viitor.

  Descoperă în acest Q&A top sfaturi pentru a lansa și crește magazinul tău online. Andrei este, de 16 ani, CEO & Founder <a href="https://www.gpec.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">GPeC</a> – cel mai important eveniment de E-Commerce & Digital Marketing din România și Europa de Est – și Co-Founder <a href="http://www.trusted.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">TRUSTED.ro</a> – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, căruia i-a pus bazele alături de <a href="http://www.legi-internet.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">Legi-Internet.ro</a> și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România.   Din martie 2021, este realizatorul și prezentatorul emisiunii <a href="https://stirileprotv.ro/stiri/eplan/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">ePlan</a> by ȘtirileProTV – prima emisiune de eCommerce din România realizată de <a href="https://www.protv.ro/?utm_campaign=Newsletter%20SMARTERS%20Grow&utm_source=hs_email&utm_medium=email&_hsenc=p2ANqtz-9RC_r9JN_iNQl6XA0pCWn4nnHDLfk45y7Yv9VvMqukoMUkSMQCUkte5umPEBeFa7JQb86R" target="_blank" rel="noopener" data-hs-link-id="0">Pro TV</a> și GPeC.   Este specialist în <strong>User Experience și E-Commerce</strong> și oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa de Est și oportunitățile de afaceri existente pe aceste piețe.   De asemenea, Andrei este trainer în zona de Usability și Customer Experience, fiind invitat ca speaker la numeroase conferințe și workshop-uri de profil atât pe plan național, cât și internațional.
 • 1 Lecție

  Interviu exclusiv: Raluca Radu – Instagram Ads

  Descoperă în această înregistrare cum să faci reclame pe Instagram care să funcționeze. De la strategie și până la setarea campaniilor, Raluca Radu, trainer de marketing digitial, îți vorbește despre toți pașii pentru a avea reclame de succes!
 • 1 Lecție

  Introducere în Optimizarea Ratei de Conversie

  Cei 5 piloni pentru a crește vânzările pe site-ul tău.
 • 1 Lecție

  Metoda CAB

  5 pași prin care să scrii texte pe care clienții le înțeleg și la care reacționează
 • 1 Lecție

  Organizează-ți eforturile de creștere cu OKRS

  Află ce sunt OKRS și cum să-ți organizezi eforturile de creștere cel mai eficient.
 • 1 Lecție

  Piramida Conștientizării

  Piramida constientizarii ilustrează cele 5 stadii în care se poate afla un client în raport cu industria și produsele tale. Este un principiu fundamental pe care trebuie să-l cunoști dacă vrei sa scrii constant mesaje care vând.
 • 2 Lecții

  Provocarea Ecommerce de Milioane

  Vino alături de noi „în culise” și află strategiile, metodele și canalele de promovare pe care le folosim pentru clienții noștri și care produc peste 100.000€ vânzări. În fiecare lună.
 • 1 Lecție

  Sistemul 3P pentru scalarea eficientă a unei afaceri

  Un sistem în 3 pași pe care poți să îi faci pentru a crește și mai rapid și mai sustenabil afacerea