Acceleratorul de eCommerce

Începe să generezi vânzări într-un mod repetabil care nu lasă nimic în voia sorții, pentru a-ți putea crește afacerea într-un mod stabil și fără să investești mai mult timp în marketing.
SMARTERS Academy · 17 aprilie 2021

Modulul 1: Analiză

Vei învăța cum să analizezi toate campaniile și inițiativele de marketing de până acum și să înțelegi ce a mers bine, ce nu, și unde trebuie să îmbunătățești lucrurile pe viitor.

Modulul 2: Strategie

Vei crea o strategie de accelerare a vânzărilor inspirată din Growth Hacking și vei identifica câștigurile rapide și metodele de creștere sustenabilă a vânzărilor.

Modulul 3: Facebook Ads

Vei învăța într-un timp record cum să creezi campanii super profitabile pe Facebook care probabil îți vor lua mai puțin timp decât investești acum.

Modulul 4: Google Ads

Vei învăța ce metode și funcționalități Google Ads merită să implementezi pentru afacerea ta și cum acestea pot aduce vânzări pe pilot automat la un randament pe care nu-l credeai posibil.

Modulul 5: SEO

Vei învăța de la A la Z cum să-ți duci site-ul în primele pagini Google și cum să alegi bătălii pe care le poți câștiga. Vei vedea de ce nici site-uri precum Emag sau Wikipedia nu sunt de nebătut.

Modulul 6: Copywriting

Vei învăța cum să creezi o pagină de produs care vinde, cum să creezi reclame mai eficiente și cum să te adresezi acelor 97% din audiență care momentan îți ignoră mesajele.

Modulul 7: E-mail marketing

Vei implementa o strategie completă de automatizări și campanii de e-mail marketing care îți vor crește vânzările pornind de la traficul și clienții existenți.

Curs Content

Arată toate
Secțiune introductivă: Cum să pornești cu dreptul
Cine / ce: Identifică de unde va veni profitul
Strategii de atragere a clienților
Mijlocul Drumului Clientului: Retenție, Activare și Monetizare
Finalul și reînceputul drumului clientului
Bonusuri

Despre Instructor

+19 înscriși
Neînscris

Curs Include

  • 20 Lecții
  • 92 Teme