Cum folosești Inteligența Artificială în Marketing

Află cum să folosești Inteligența Artificială pentru a-ți îmbunătăți marketingul și productivitatea (începând de azi)

Toma · 13 martie 2023

Viitorul nu este al Inteligenței Artificiale, ci al celor care folosesc Inteligenta Artificială

Inteligența Artificială este o tehnologie revoluționară care va avea un impact semnificativ asupra afacerilor, inclusiv  cele pentru care faci tu marketing. 

De la automatizarea proceselor de afaceri și îmbunătățirea performanței, până la generarea de conținut și marketing, inteligența artificială va deveni esențială pentru optimizarea și creșterea afacerii tale. 

Cu toate acestea, viitorul nu este al inteligenței artificiale în sine, ci al celor care înțeleg cum să o folosească pentru a-și atinge obiectivele… cel puțin în următorii 20 de ani. 

Doar înțelegând cum poți folosi inteligența artificială pentru a-ți îmbunătăți procesele de marketing (și nu numai), vei putea să-ți valorifici punctele forte pe care le ai deja în industria ta și să te bucuri de un avantaj competitiv.

Cât de utilă poate fi Inteligența Artificiala acum (și ce limitări are)

Inteligența Artificială poate fi extrem de utilă în multe domenii, inclusiv în marketing.
De la automatizarea proceselor de afaceri la crearea de modele de învățare automată, inteligența artificială poate îmbunătăți performanța și eficiența marketingului.

Cu toate acestea, există și anumite limite ale inteligenței artificiale, precum dificultățile în procesarea limbajului natural sau dificultățile în recunoașterea unor obiecte complexe. Tehnologia aceasta este încă la început!

Este important să ții cont de aceste limitări atunci când folosești inteligența artificială ca să-ți ușurezi cu adevărat procesele de marketing.

Cele mai valoroase unelte pentru a folosi I.A. în creativele pentru marketing

În acest moment, cele mai dezvoltate (și practice) unelte I.A. de marketing se referă la „creative”.
Imaginile, textele și videourile sunt esențiale în crearea de conținut și reclame. Inteligența artificială a devenit deja un instrument puternic pentru a optimiza aceste aspecte și pentru a-ți crește eficiența.

Ai în acest moment o multitudine de variante pentru a genera atât texte (de vânzare, articole, e-mailuri, reclame etc.) cât și imagini/ilustrații pe care le poți folosi pe social media.
Vom discuta despre uneltele cele mai folositoare din acest moment și modurile concrete în care le poți folosi.

P.S. Această pagina a fost creat în proporție de 80% folosind instrumente de I.A. 🙂 

Despre Instructor

Toma

Fondator SMARTERS - prima agenție de growth hacking marketing din România. Autor a 50+ cursuri și traininguri de marketing. Susținut traininguri despre marketing pentru 25.000+ participanți. Contribuitor frecvent Republica.ro, Revista Biz, Wall-Street.ro, Startupcafe și alte publicații de marketing.

28 Cursuri

+14868 înscriși
Înregistrare deschisă

Curs Include

  • 3 Lecții