Vânzări Ecommerce B2C

În acest material vei găsi strategii, deja testate de noi și vei învăța cum să creezi valoare în mintea clienților tăi, care este cea mai bună strategie de promovare și cum ar trebui să arate site-ul și ce funcționalități trebuie să aibă astfel încât să convingi cât mai mai mulți vizitatori să cumpere.

Mai mult decât atât, îți vom arăta care sunt principalele tipuri de campanii pe care le poți folosi, dar și cum să îți calculezi bugetul pentru campaniile online.

Trecem apoi la următorul pas, retenția clienților: discutăm despre cele mai bune practici în campaniile de retargeting, cum să te folosești de email marketing pentru a vinde și cum să transformi clienții în adevărați fani ai magazinului tău online.

Nu uităm nici de măsurare pentru că e important să știi unde trebuie să te uiți ca să vezi ce a funcționat și ce nu, iar în acest capitol îți recomandăm câteva instrumente utile și explicăm cum să le folosești. 

Spor la învățat!

 

 

SMARTERS Academy · 10 mai 2022

(Dacă ai o afacere și vrei o creștere rapidă a vânzărilor, dar ai puțin timp pentru promovare, acest material este pentru tine)

Despre Instructor

+126 înscriși
Neînscris
Inclus în abonament

Curs Include

  • 7 Lecții
  • 76 Teme