Webinar Optimizare SEO: Cum am adus peste 200.000 de vizitatori organici pe site, într-un an

Urmărește acest webinar gratuit SMARTERS și descoperă cum să faci SEO ca să-ți securizezi vânzările încât să nu depinzi de un singur canal de atragere a clienților și să obții trafic calificat fără să plătești pentru fiecare vizită pe site.

Toma · 11 octombrie 2022

Salutare!

Acest video este pentru tine dacă:

1. Te-ai săturat să depinzi de algoritmul Facebook și bugetele de promovare din ce în ce mai mari

2. Vrei să nu depinzi de alți oameni, agenții care să te ajute să aduci trafic pe site

3. Vrei să profiți de sezonalitatea anotimpurilor astfel încât să îți crești considerabil traficul pe anumite perioade de timp.

Așadar, stai cu noi până la final pentru că vrem să-ți arătăm cum gândim și implementăm la SMARTERS optimizarea pentru motoarele de căutare.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre SEO, ți-am pregătit un ghid complet aici: https://smarters.ro/grow/ghid-seo/ iar dacă vrei să aprofundezi și să ai acces la toate strategiile noastre de growth hacking, intră aici: https://edu.smarters.ro/abonament/

Despre Instructor

Toma

Fondator SMARTERS - prima agenție de growth hacking marketing din România. Autor a 50+ cursuri și traininguri de marketing. Susținut traininguri despre marketing pentru 25.000+ participanți. Contribuitor frecvent Republica.ro, Revista Biz, Wall-Street.ro, Startupcafe și alte publicații de marketing.

28 Cursuri

+14868 înscriși
Înregistrare deschisă

Curs Include

  • 1 Lecție