Pune întrebări, caută răspunsuri și conectează-te cu alți marketeri din România

Acasa Forumuri Discuții Clienti sau reticenta oameniilor cand le spui ca esti la inceput

Tagged: 

 • Clienti sau reticenta oameniilor cand le spui ca esti la inceput

  Posted by Simona on 16 ianuarie 2023 la 19:53

  Salutare. Numele meu este simona si am 27 de ani, lucrez intr-un mare magazin de retail de aproape 8 ani de zile si este si primul meu job. Gandindu-ma la viitor si la faptul ca baiatul meu va merge la scoala peste 1 an si jumatate, am ales sa studiez singura marketingul si am ales zona de social media. Sunt la inceput de drum si nu-mi este rusine sa recunosc acest lucru, insa oamenii sunt foarte reticenti cand le spui ca esti la inceput si nici macar nu se sinchisesc sa-ti mai raspunda la mesaj sau la email. Cum faceti sa treceti peste asta si sa spargi gheata?! Si inca o intrebare, pfa sau srl? ce ar fi mai bine sa-mi deschid daca vreau sa prestez servicii in zona marketingului.
  Va multumesc pentru timpul acordat!

  Toma a răspuns 7 luni, 3 săptămâni ago 2 Membri · 1 Răspuns
 • 1 Răspuns
 • Toma

  Administrator
  1 februarie 2023 la 0:07

  Bună Simona,

  Off, am ratat postarea, dar sper să merite așteptarea.

  În primul rând, mulțumim pentru întrebare ^_^

  Legat de răspunsul clienților – aici soluția e puțin mai complexă. Dar, pe scurt:
  – ține minte asta: vânzările sunt 80% emoționale. Într-adevăr lipsa de experiență e un impediment la început, dar cu toții pornim de acolo.
  – un proces corect de vânzări te ajută să rezolvi din provocările pe partea asta. Cred că în trainingul acesta l-am prezentat pe scurt: https://edu.smarters.ro/cursuri/5-pasi-specialist-marketing/
  – țintește/începe discuțiile cu clienți care sunt mai aproape de zona ta de expertiză. Bănuiesc că deja ai studiat marketing (dacă nu, musai să o faci, altfel nu e de oferit servicii încă). Caută clienți în zonele în care știi mai mult. Se va simți/vedea asta în procesul de vânzări.

  Veștile bune:
  – am lansat un newsletter special pt cei care vor să pornească o agenție de marketing. Te poți abona gratuit aici: https://smarters.ro/grow/agency-newsletter/ E în lucru o ediție legată de vânzări, cred că te va ajuta (și va fi un răspuns mult mai detaliat).
  – urmează și un nou training pt cei care vor să crească o agenție (nu e chiar pt cei în situația ta, dar cred că te va ajuta). Aici va fi înscrierea https://smarters.ro/grow/training-agentii/ Eventual verifică pagina în 2-3 zile, încă nu sunt pornite înscrierile (vă anunțăm și pe e-mail).

  Legat de PFA vs SRL, cred că în momentul de față SRL e soluția mai avantajoasă dpdv fiscal.

  Sper că te ajută!
  Toma

  Cei 5 pași pentru a ajunge la venituri de 3.000-5.000€/lună ca specialist marketing

Start of Discussion
0 de 0 răspunde la Iunie 2018
Acum