Pune întrebări, caută răspunsuri și conectează-te cu alți marketeri din România

Acasa Forumuri Discuții Probleme de Generare Check In location pe facebook Răspundeți la: Probleme de Generare Check In location pe facebook

• Toma

Administrator
    6 februarie 2023 la 12:52

Bună Daniel,

Îmi pare rău să aud că ai problemele acestea legate de check-in.

Noi nu am mai prea lucrat cu afaceri locale în ultimii ani, dar încerc să te ajut din ce am mai observat/văzut în general.

Din ce am mai întâlnit problema asta, cauzele pot fi:

1. Date incomplete/lipsa unei „bife” la setările paginii care să permită persoanelor să dea check in. Aici aș zice că probabil ai făcut totul ok, dar eventual mai treci o dată prin ele, să ai setările de genul „Alte persoane pot eticheta pagina” ca active, orice pare că vă face mai deschiși.

2. Eroare Facebook. Am mai întâlnit situația ta, dar s-a rezolvat de la sine după ceva timp. E posibilă și asta.

3. Perioada de când e activă pagina. E posibil ca pt paginile noi să fie o perioadă de carantină, când pagina e nouă să nu se poată da check in. Din păcate aici nu ai ce face, doar să aștepți.

Ce-ți recomand e să încerci partea de check in de pe mai multe dispozitive (eg. aplicație mobilă, desktop) să vedem dacă problema e doar pe unele sau peste tot, asta ne ajută să ne dăm seama ce cauzează problemele în cazul vostru.

Sper că ajută, ne ții la curent cu progresul/dacă mai descoperi ceva.

Toma